De Autoped van het de Legerings250w 3 Wiel E van het Airuidemagnesium

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Airuide
Certificering: CE
Modelnummer: Ard-202
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: 500.00USD/PC-678.00USD/PC
Verpakking Details: Length1600mmXWidth630mmXHeight 1340mm
Levertijd: 45 Dagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen: 1000PCS /Months

Gedetailleerde informatie

Batterijcapaciteit:: 11.3Ah Lichaamsgewicht:: 30kg
Afstand in mijlen:: 3045Km Motormacht:: 250W
Drijfvorm:: voorloper Merk:: Airuide
Hoog licht:

Airuide 3 Wiele Autoped

,

Magnesiumlegering 3 Wiele Autoped

,

250W 3 Wiele Autoped

Productomschrijving

Elektrische wandelwagenscooter/250w e scooter/

 

Hoofd technische parameter van de wandelwagen van „Airuide“

  
Wandelwagenstijl nr Ard-301
Wandelwagenafmetingen Length1600mmXWidth630mmXHeight 1340mm
lichaamsgewicht 30KG
Bandgrootte Voorwiel 15,6 duim achterwiel 13inch
Drijfvorm voorloper
Motorstijl Brushless de hubmotor van gelijkstroom
Motormacht 250W
Hoogste snelheid Vmax ≤25 km/h
Afstand in mijlen 3045Km
Het beklimmen van capaciteit imax≦8°
Batterijcapaciteit 11.3Ah
Batterijtype 36V speciale lithiumbatterij
Het laden tijd 2-4h
Pool-materiaal De legering van het luchtvaartmagnesium
Kadermateriaal Koolstof structureel staal
Shell-materiaal ABS

 

De manier om te werken: druk ten eerste de starter en het controlebord zal omhoog, zal dan het instrument met de inductiesleutel aansteken en borstelen om de het cirkelen wijze te bewegen. Wanneer Airuide-de wandelwagen cirkelt, draait rechts langzaam de gaspedaalknop dan de auto langzaam zich vooruit zal bewegen. De draaiende hoek van het gaspedaalhandvat stijgt tot maakt de karbeweging snel en vermindert aan langzaam maakt de kleine karbewegingen. De snelheid van de auto is verwant met de hoek van het gaspedaalhandvat is veranderd. Het cirkelen de wijze is geschikt om om te zetten.

 

De manier om te werken: druk ten eerste de starter het controlebord omhoog, dan dan het instrument met de inductiesleutel zal aansteken en borstelen om de het wandelen wijze te bewegen. De Airuidewandelwagen wandelt wijze, twee handgreep de linker en juiste respectievelijk sturen. De persoon bevindt zich langzaam op de lopende riem, één voet vooraan, één voet in de rug, en het achtervoetpedaal de lopende riem. De cyclusstappen, zullen de auto zich langzaam bewegen, wordt de snelheid van auto gecontroleerd door de snelheid van de stappen van mensen. Als de mensen snel lopen, zal de auto snel lopen. Wanneer de mensen langzaam lopen, zich langzaam bewegen de auto's.

 

De manier om te werken: ten eerste, beweeg de het cirkelen wijze of lange tijd het wandelen van wijze, en toen drukknop. Het instrument zal de bewegings lopende wijze tonen. De Airuidewandelwagen stelt wijze in werking, die de linker en juiste sturen met beide handen, de persoonstribunes op de lopende riem, één voet vooraan, één voet in de rug, en langzaam pedalen houden de lopende riem met de achtervoet, het cirkelen stappen, en de persoon loopt op de lopende riem. De lopende snelheid van de lopende riem wordt gecontroleerd door de voeten van mensen. Als het tempo snel is, zal de lopende riem sneller zijn, en als het tempo langzaam is, zal de lopende riem dienovereenkomstig langzaam zijn.

Deze wijze is geschikt of openlucht om thuis te lopen. Het lopen op de wandelwagen kan de druk op de knieverbinding verminderen, die voor mensen van alle leeftijden geschikt is.

 

FAQ

 

1. Moet ik aan mijn nieuwe Airude-wandelwagen denken?

Nr, u moet niet aan uw nieuwe Airude-wandelwagen denken. In tegenstelling tot gewone elektriseren-aangedreven autopedden, kunt u onmiddellijk beginnen de manier te berijden u – aardig en gemakkelijk of snel en woedend en geschiktheid het comfortabelst voelt

2. Hoe kan ik beste prestaties van de batterijen krijgen?

Berijd, is het best als u volledig de batterijen laadt. Het is misschien ook nuttig om te weten dat uw batterijpak de maximumcapaciteit – en daarom de maximumwaaier – kan bereiken na volledig wordt geladen en voerde toen drie tot vier keer af.

3. Hoe vaak moet ik de batterijen laden?

Zo vaak aangezien u wilt! De batterijen kunnen aanvulling zelfs als zij niet volledig leeg zijn, zodat kunt u uw batterijen aanvulling wanneer het voor u geschikt is.

4. Hoe lang neemt het om de batterijen volledig te laden?

Dat hangt af van hoe hoogtepunt zij zijn. De volledig lege batterijen zullen 2 tot 4 uren vergen

Op een normale 220V-machtsafzet om met een standaardlader te belasten.

5.How kon ik steekproeven uw prijs krijgen krijgen en?

U wilt sommige steekproeven krijgen op voorwaarde dat wij uw betalingen voor steekproeven en hun uitdrukkelijke leveringskosten moeten ontvangen. Dan is het gemakkelijk om uw prijs in massa in de haven FOB- eenheidsprijs van China in één container ertoe te brengen om hoeveelheid van aankoop slechts te bevestigen mijn nieuwe Airude-wandelwagen.

6. Ongeveer Levertijd?

Bevestiging van het kopen van orde en betaling kunnen wij productie onmiddellijk schikken en het is ongeveer 7-15 werkdagen

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn