wenzhou airuide science and technology.,Ltd

geniet het jacht comfortabele leven, van betere dag!

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika, West-Europa, Oost-Europa
Merken: idide
Aantal werknemers: 80~120
Jaarlijkse omzet: 5,000,000.00-8,000,000.00
Opgericht Jaar: 2020
Export pct: 30% - 40%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding
De Technologieco. van Wenzhouairuide, Ltd is een fabrikant gespecialiseerd in de productie van oefening & geschiktheidsmateriaal. Het heeft geëngageerd aan het onderzoek, ontwikkelt en vervaardigt de innovatieve producten met geavanceerd technisch, bijvoorbeeld, de autoped van het „iDide“ merk met het runnen van functie, elektrische fietsen en Autopedden, enz.
Gebaseerd op 10 Juli, 2017, wordt het Bedrijf gevestigd in Haixi, die als „oude stad dichtbij kust, nieuwe de industriestad en verliefde stad“ gekend is. HaixiTown, als kuststad, is in het oosten van Wanquan Flatlands, naar het oosten het zuidwaartse Overzees Oost- van China, westelijk de Wanquan-Stad, de Aojiang-Stad en noordwaarts de Feiyun-Stad van Wenzhou Ruian, en zal het belangrijkste „uitvoerige gebied“ van de Haven van Wenzhou Pingyang in de toekomst met voordelige geografische plaats en geschikt vervoer zijn.
Het Bedrijf heeft sterke technologiebekwaamheid met zijn eigen team en Laboratorium van R&D. Momenteel heeft het pas ontwikkelde product „Autoped Met drie wielen met het Runnen van Functie“ 4 nationale nutsoctrooien en 1 octrooi voor uitvinding, die onafhankelijk worden vernieuwd en door het bedrijf zelf ontwikkeld. Het Bedrijf heeft de prijs in de Wetenschap gewonnen & kreeg de Technologie InnovationCompetition van Wenzhou, de hoge aandacht & de steun van lokale regering. Ondertussen werd het Bedrijf verzocht die deel te nemen het 15thChina-Wetenschappersforum in de Grote Zaal van de Mensen wordt gehouden.
Aanhangend het Beheersconcept „vakmanschap, wetenschappelijke & technologieinnovatie“, analyseert het Bedrijf ruim de toekomstige ontwikkelingsrichting van menselijke gezondhedenondernemingen en begaat om een nieuw generatieproduct van oefening & geschiktheidsmateriaal te ontwikkelen dat aan de behoeften van menselijke gezondheden voldoet. Onder ogen ziend de nieuwe ontwikkelingskansen, zal het Bedrijf krachtig de merkvoordelen, constant wetenschappelijke en technologische innovatie bevorderen en actief uitoefenen aan de internationale concurrentie deelnemen. Hoewel zeer jonge Companyis, wij een uitstekend team hebben en wij zijn niet bang van moeilijkheden en zullen nooit opgeven. In deze era van kansen en uitdagingen, zullen wij de kans voor hervormingen & innovatie, met beide handen aangrijpen en zullen voor het worden een uitstekend milieuvriendelijk ondernemingshoogtepunt van technologie, innovatie en intelligentie streven.
Geschiedenis
Dienst
Ons Team
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in